StoryEditorOCM
KulturaKAZALIŠNI STUDIO ORAGNIZIRA ZA MLADE OD 12 DO 22 GODINE

Uvod u Držića - Skup

Piše DV
20. ožujka 2019. - 14:04
U subotu, 23. ožujka u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama, Kazališni studio organizira program za djecu i mlade UVOD U DRŽIĆA - SKUP. Dubrovački je to segment programa koji pod nazivom Kazališni pozdrav proljeću, a uz svjetske dane kazališta, obilježavamo u 5 hrvatskih gradova.

Uvod u Držića jedinstvena je kombinacija igranih prizora, razgovora o Držiću i radionice u koju se - kroz izabrane prizore iz Držićevih drama - uključuju gledatelji. Imate li od 12 do 22 godina, volite li Držićevo djelo, znate nešto o njemu ili ste spremni još nešto novo naučiti, pozvani ste pridružiti nam se u subotu, 23. ožujka 2019. od 10,30. Ovo zanimljivo kazališno kreativno držićevsko prijepodne održat će se u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad. Ulaz i sudjelovanje su besplatni.

Uvod u Držića: SKUP najava je programa Ljetne kazališne radionice PLAY DRZIC! koja će se i ove godine organizirati u Dubrovniku od 1. do 22. kolovoza. Program je to koji okuplja mlade u radu na Držićevim djelima. Ove ćemo se godine baviti jednom od najpoznatijih i najbolje očuvanih Držićevih komedija - komediji SKUP, pravom biseru dubrovačke, hrvatske i europske književnosti.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na mobitel 095/901-6742 ili elektroničkom poštom na adresu: kazalisnistudio@gmail.com.
20. travanj 2024 03:26