StoryEditorOCM
KulturaMARINKO ĆUTUK I VESELI STIŽU U DUBROVNIK!

Predstava "Ero s ovoga svijeta" 22. ožujka u dvorani kina "Sloboda"

Piše PSD.
15. ožujka 2019. - 15:47
Nema osobe u regiji koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne "Audicije" o monologu il recitaciji tužne priče o "Keruši i njenih sedam malih kučića" ili one svima znane “Ja čet’ri sata čamim čekajući k’o budala…”.
Iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih "Audicija", koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2.5 milijuna gledatelja a samo u dvorani KD Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.
Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza.
O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na You-tube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane.
Premijerno, 22. ožujka, Željko Ninčić u Dubrovnik stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije,
s najnovijom predstavom "Ero sa ovoga svijeta".
Koje su najnovije kletve, što ga danas čini neuroznim i čami li još uvijek čekajući saznat ćemo od Marinka dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i dijaspori nakon što nije primljen na audiciji.
"Ero sa ovoga svijeta" urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će, vjerujemo, do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.
Predstavu "Ero s ovoga svijeta" možete pogledati 22. ožujka u dvorani "Kino Sloboda" u Luži s početkom u 19:30 sati.
Ulaznice po cijeni od 70 kn možete kupitit na blagajni kina Slobode, te online u sustavu www.croatia-tickets.hr
Info i rezervacije na broj telefona 091 972 0540 & FB Amadeus Events
23. travanj 2024 20:57