StoryEditorOCM
KulturaO ORGANIZACIJI KMD-a

Kantautorice Lovely Quinces i Luce večeras na Bokaru

Piše PSD.
7. rujna 2017. - 12:38

Kantautorice Lovely Quinces (Dunja Ercegović) i Luce (Lucija Ćustić) nastupit će večeras na čarobnoj tvrđavi Bokar, točnije 7. rujna s početkom u 21h. Cijena ulaznice za koncert je 30 kuna, a rezervacije su moguće na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr ili na tel. (020) 321 088.
Lovely Quinces javnosti se predstavila 2012. godine prvim singlom "Wrong House" i odmah privukla mnoštvo interesa publike i kritike. Do danas je objavila EP "No room for us" te prvi dio planiranog albuma koji je nazvan "Meet me in Moscow part1". U karijeri je poznata po svojim energičnim vanserijskim koncertima, a najbolji primjer su njene zajedničke europske turneje s kultnim glazbenicima poput Thurstona Moorea iz Sonic Youtha ili Giant Sand. 
Luce je solo karijeru započela izlaskom prvog singla "Možda mi" u svibnju 2014. Trenutačno predstavlja u javnost singl "Vraćam se" koji ujedno najavljuje prvi dugosvirajući album te se planira objaviti krajem 2017. U siječnju je dobila nagradu za Kantautoricu godine 2016. u Music Pubu Zlatka Turkalja.
Nakon večerašnjeg koncerta, program Kazališta Marina Držića na Bokaru se nastavlja do kraja tjedna izvedbama predstave radiofonijskog teatra "Orfej sluša radio" koja je na repertoaru još samo 8. i 9. rujna s početkom u 21h.

23. travanj 2024 12:43