StoryEditorOCM
KulturaVEČERAS U REVELINU

Koncert učenika Umjetničke škole i dubrovačkih simfoničara

Piše PSD.
21. ožujka 2017. - 10:38

Dubrovački simfonijski orkestar će večeras u tvrđavi Revelin po drugi put ove godine održati koncert s mladim glazbenicima Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Koncertom će ravnati Slobodan Begić, a ovoga puta nastupit će šest učenica i jedan učenik. Početak koncerta je u 20 sati.

Publika će imati priliku poslušati sljedeće mlade glazbenike: Meri Anastasov, violina; Mara Margaretić, sopran; Lucija Marinović, violina; Karmen Maškarić, violina; Tana Michl, klarinet; Jakov Varezić, saksofon i Nina Zvone, violončelo.

Cijene ulaznica su od 50 do 100 kuna, a građani mogu iskoristiti i povlaštene cijene: 10 kuna za korisnike Libertasovog pokaza, 20 kuna za umirovljenike, za građane stare gradske jezgre i studente s kulturnom iskaznicom besplatan ulaz te 30% popusta za građane na standardne cijene ulaznica. Navedene ulaznice mogu se kupiti isključivo na blagajni Dubrovačkog simfonijskog orkestra, dok se standardne ulaznice mogu kupiti u Luži i gift shopu Dubravka. Ulaznice se mogu kupiti i sat vremena prije početka na ulazu.

Ostale informacije dostupne su na broj telefona 417 110 te na mail sales@dso.hr.
 

19. travanj 2024 16:06