StoryEditorOCM
Hrvatskabivši šef države u istri

Stjepan Mesić o stalnoj ‘paljbi‘ između Milanovića i Plenkovića: Predsjednik i premijer kao dva jarca na brvnu... To hrvanje predugo traje, oni su izabrani da ljudima osiguraju bolji život

Piše Hina
13. svibnja 2021. - 16:45
Na fotografiji: bivši predsjednik Stjepan Mesić s aktualnim predsjednikom Zoranom Milanovićem i bivšom premijerkom Jadrankom KosorRobert Fajt/Cropix

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić u četvrtak je u Puli podupro kandidaturu Borisa Miletića za istarskog župana te Elene Puh Belci za gradonačelnicu Pule ocjenjujući da je Istra "uvijek prednjačila u civilizacijskom smislu, a otkad se Hrvatska osamostalila, još i više".

"Istra zaslužuje Borisa i Boris zaslužuje Istru", poručio je Mesić i dodao da je Istra uvijek prednjačila u civilizacijskom smislu, a otkad se Hrvatska osamostalila, još i više.

"Istra je i u gospodarskom smislu napravila puno. Uzmemo li u obzir divlju i kriminalnu privatizaciju, Istra predstavlja oazu u Hrvatskoj", rekao je Mesić, dodajući da je Istra "puno toga preživjela i napravila, a što mnogi u Hrvatskoj nisu učinili".

Ustvrdivši kako je Istra u mnogočemu pokazala da je primjer, p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:55