StoryEditor
HrvatskaNapokon, samo uz GoHome tražilicu nekretnina pretražite preko 155.000 nekretnina u Hrvatskoj

Pretražite sve hrvatske nekretnine!

Piše PSD.
21. ožujka 2008. - 08:40

Tražite stan, kuću ili ured i već ste na rubu živaca? Ako slučajno ne znate, uz pomoć GoHome tražilice nekretnina možete pretražiti sve nekretnine na jednom mjestu i to samo jednostavnim upitom npr. stan u Zagrebu do 100 000 €, stan u Splitu novogradnja ili pak zemljište na moru.U ovom momentu GoHome pretražuje preko 155.000 nekretnina u Hrvatskoj, radi po principu Googlea, odnosno ono što agencije i portali implementiraju na vlastitoj web stranici GoHome odmah prepoznaje. GoHome je jednostavan i brz, a uz razrađene lokacijske module mogući su i upiti kao npr. stan na Makarskoj rivijeri, stan u Zagrebu podsljemenska zona ili pak kuća na Kvarneru itd. Novost na tražilici je i pretraživanje najnovije unesenih nekretnina na svim portalima npr. Split nekretnine najnovije, kao i mogućnost pretraživanja oglasnika.

Neovisno gdje tražite nekretninu samo s GoHome tražilicom ih možete sve pregledati na jednom mjestu i donijeti najbolju odluku, a savjeti nikad nisu na odmet, stoga Vam dajemo i nekoliko konkretnih solucija traženja nekretnina na GoHome tražilici:

Po istom modelu možete tražiti "zemljište u Dalmaciji", "kuću u Makarskoj" , "kuću na Murteru" , "kuću na Braču" itd.

GoHome je svakako i hrvatski izvozni proizvod, naime od danas je startala i www.gohome.si tražilica nekretnina u Sloveniji, a tijekom 6-og mjeseca očekuje se i start GoHome.it - Talijanske inačice tražilice...., a na CeBIT-a u Hanoveru, najvećem svjetskom sajmu IT i telekomunikacijske industrije na svijetu koji se održavao od 04-09.03.2008., predstavnici GoHomea su zasigurno iznimno zahtjevnoj publici uspješno prezentirali inovativnu tehnologiju i algoritme sustava traženja.

Dakle, preostaje Vam samo da testirate kvalitetu GoHome tražilice za nekretnine i najjednostavnije pronađete svoj dom.

PLAćeni Oglas

Izdvojeno

03. srpanj 2020 13:22