StoryEditorOCM
HrvatskaAPEL STOŽERU

Domaći ugostitelji: Svakog tjedna održi se 300 svadbi bez ikakvog problema. Život ne može stati, spremni smo poštivati sve mjere da bismo preživjeli

Piše PSD
9. srpnja 2020. - 15:52
Zadar, 070315. Danas je ”Ljubavnim prosvjedom” koji je s Narodnog trga krenuo prema klubu Arsenal, otvoren 8. po redu Festival vjencanja u Zadru. U prostoru Arsenala, svoje ce proizvode kroz dva festivalska dana predstaviti oko 50-ak izlagaca. Na fotografiji: sajam u Arsenalu;Luka Gerlanc/Cropix

Nacionalna udruga ugostitelja podržava sve dosadašnje odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite vezane uz privatna i javna događanja te poziva sve članove Udruge i subjekte uključene u organizaciju takvih događanja na dosljednu provedbu mjera i pridržavanje preporuka.

Iz Udruge poručuju kako su danas upoznali Stožer sa svojim prijedlogom dodatnih preporuka koje će članovi NUU dragovoljno provoditi s ciljem veće sigurnosti za goste i zaposlenike na svadbenim svečanostima i eventima.

"Svadbene svečanosti i eventi sigurni su za uzvanike, kao i za naše zaposlenike, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Svakog tjedna u Hrvatskoj se održava više od 300 svadbenih svečanosti i veliki broj evenata bez ikakvog problema.

Naši članovi okupljeni u sekciji cateringa ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:31