StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetČITATELJI U PRVOM PLANU

Novi portal Slobodne Dalmacije

Piše Slobodna Dalmacija/ Marin Katušić
Foto: Joško Ponoš/HANZA
15. siječnja 2020. - 18:58
Dragi čitatelji, pred vama je novi portal Slobodne Dalmacije. Bez brige, osmrtnice su tamo gdje su bile!

Naše vijesti i tekstove sada ćemo konačno prikazivati onako kako to odavno zaslužuju. Svaki kutak nove Slobodne Dalmacije izgledom od danas spada u sami vrh hrvatskog novinarstva. Cilj redizajna nije bio tek promjena radi promjene niti smo vam željeli zagorčati život time što ćete prvih dana potrošiti više vremena da se snađete i naviknete na novi raspored sadržaja. Ono, kao u preuređenoj trgovini kad potrošite pola života da shvatite gdje je sad ona polica s mlijekom.

Ne, novi portal Slobodne napravljen je upravo tako da vas stavlja u prvi plan.

S velikim vam ponosom predstavljamo prvi portal u Hrvatskoj kojeg uređujete - vi!

U našoj rubrici Dalmacija od danas možete sami odabrati lokaciju koja vas zanima i tu će vas svaki dan čekati najnovije vijesti iz vašeg mjesta. Ma koliko ono maleno bilo. 

Ako vas zanima Hajduk, javite se našem chatbotu i svaku ćete vijest o voljenom klubu dobiti direktno u inbox.
Želite da se vaš glas čuje? Javite se u našu rubriku Komentar dana.

Nova Slobodna Dalmacija, a ovo uistinu nije floskula, tu je za vas i zbog vas. 

Svaku od protekle tri godine portal Slobodne završio je kao najbrže rastući medij u Hrvatskoj. Po broju sati provedenih uz tekstove, Slobodna je jedan od top 3 medija u zemlji. Ovim nevjerojatnim rastom izašli smo iz naših regionalnih okvira te smo danas jedini medij s redakcijom izvan Zagreba kojeg čita više od milijun građana Hrvatske. Slobodna nikad u svojoj 76 godina dugoj povijesti nije bila čitanija i na ovu činjenicu smo neizmjerno ponosni. U Slobodnoj čvrsto vjerujemo da je i u digitalnom, portalskom svijetu medija stiglo doba kvalitete i da odnos s najvrjednijom stvari koju imamo, našim čitateljima, možemo nadograditi samo na točnosti, iskrenosti i suradnji.

Stoga, u duhu 76 godina duge tradicije, svjesni odgovornosti za brend kojeg su stvorili vrijedni, brilijantni i mediteranski šarmantni novinarski bardovi, Slobodnu danas uvodimo u novo doba, a za kraj vam možemo poručiti sljedeće: stvarno, osmrtnice su tamo gdje su bile.

Marin Katušić, pomoćnik glavnog urednika za web
24. travanj 2024 06:31