Vijesti Hrvatska i svijet

ODLUČNO, DISCIPLINIRANO, INSPIRATIVNO

ROKO JE USPIO Pobjednik 'Života na vagi' izgubio više od 75 kilograma

ODLUČNO, DISCIPLINIRANO, INSPIRATIVNO
RTL-ov show 'Život na vagi' i u ovoj je sezoni ukazao na problem pretilosti koji nosi, ne samo fizički, nego i psihički teret. Uz pomoć trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića, kao i nutricionistice Martine Linarić kandidati četvrte sezone dobili su priliku za bolji i zdraviji život, donosi zivim.glorija.hr.

Debljina je postala jedan od vodećih javnozdravstvenih problema današnjice, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Sjedilački način života, smanjena tjelesna aktivnost, brza hrana, zaslađeni napitci, sve su to čimbenici koji dovode do razvoja prekomjerne tjelesne mase i debljine kako u odraslih, tako i u djece.

Sve ovo dobro znaju kandidati showa 'Život na vagi' koji su u svega nekoliko mjeseci uspjeli potpuno preokrenuti svoj život.

Nakon šest mjeseci predanog vježbanja, od čega su tri mjeseca trenirali u kući u Grižanama, a tri mjeseca sami, 16 kandidata četvrte sezone pokazalo je svoje rezultate. Najbolji je bio Robert Baković Roko (43) iz Velike Gorice koji je u show ušao s gotovo 170 kilograma, a do finala je spao na 92,9 kg, što je 76,2 kile manje. To je gubitak od nevjerojatnih 45,1 % tjelesne mase, čime je zaslužio titulu pobjednika, a ujedno je postao i bogatiji za 150 tisuća kuna!

- Ova pobjeda je meni samo potvrda da su se sav trud, znoj i cilj koji sam si postavio prije početka isplatili. Vjerujem da sam dokazao prije svega sebi, a onda i drugima da se sve može kad se hoće - rekao je Roko. Njegovoj nevjerojatnoj transformaciji svjedočila je i nutricionistica showa dr. sc. Martina Linarić koja nam je otkrila i Rokov tjedni jelovnik. Slobodno ga ukradite, možda i vama pomogne da dođete do željene kilaže, donosi zivim.glorija.hr.
loading...
Naslovnica Hrvatska i svijet

Najčitanije

Najnovije