StoryEditorOCM
Hrvatska i svijet'DELIJE' U PIREJ STIGLI PAR DANA RANIJE SAMO DA NAPAKOSTE HRVATIMA

VIDEO: Navijači Crvene zvezde napravili kaos na utakmici Juga i Olympiacosa

Piše SN
10. prosinca 2019. - 15:45
Navijači Crvene zvezde pojavili su se na susretu Juga i grčkog prvaka Olypiacosa u Pireju u vaterpolskoj Ligi prvaka, te dodatno "odmogli" hrvatskoj momčadi u važnoj utakmici, donosne Sportske novosti.

Nogometaši Crvene zvezde gostuju u Grčkoj protiv Olympiacosa u Ligi prvaka, no pojedini gostujući navijači stigli su kod "bratskog kluba" i nekoliko dana ranije. Pa su se stoga ujedinili, te zajedno navijali protiv "omraženog" hrvatskog kluba, u ovom slučaju bio je to Jug u vaterpolskoj Ligi prvaka...



Iako je Jug tijekom cijelog susreta primio samo šest golova, na kraju je poražen ukupnim rezultatom 6-5. Radio je raspoloženi Toni Popadić čuda na svojim vratima, imao je čak 14 obrana, ali na kraju Dubrovčani nisu uspjeli niti do boda.
Pomogla je, odnosno u njihovu slučaju - odmogla, sjajna atmosfera koju su domaćini napravili na svojim tribinama, iako je to zapravo sve bilo iscenirano od strane navijača Crvene zvezde. Razvili su transparent, glasno navijali i bodrili "svoje", a na kraju su i uspjeli jer je tamošnja momčad zauzela prvo mjesto i to upravo ispred dubrovačkog Juga.

"Namjerno su doputovali dva dana ranije samo da 'napakoste' Hrvatima!", pišu grčki mediji.

Na kraju ove vaterpolo utakmice, unatoč sjajnim odnosima srpskog i grčkog prvaka, suradnja će se zaustaviti, jer Olympiacosu treba pobjeda za prolaz dalje u nogometnoj Ligi prvaka i sigurno će biti žestoko na tribinama.

Jugov trener Vjeko  Kobešćak, koji je zbog isključenja utakmicu morao gledati sa tribina, gledajući divljanje Delija samo se slatko nasmijao, pisao je Dubrovčki vjesnik

i
20. travanj 2024 13:11