StoryEditorOCM
DubrovnikOSTAJE IM BANKOMAT

OTOČKA PRIČA Gasi se poslovnica banke na Lastovu, sve usluge prebačene na Korčulu!?

Piše DV
19. rujna 2019. - 15:39
"Poštovani,
S obzirom da ste korisnik bankarskih usluga u poslovnici Lastovo obavještavamo Vas da poslovnica Lastovo, na adresi Pjevor 14/2, prestaje s radom 1. listopada 2019. godine. Zadnjeg radnog dana u ponedjeljak, 30. rujna 2019., poslovnica će raditi do 15:00 sati. Od 1. listopada 2019. godine sve proizvode i usluge OTP banke možete koristiti u poslovnici Korčula, na adresi Trg 19.travnja 1921. br.18 i poslovnicu Vela Luka, na adresi Ulica 41 bb, te bilo koja druga poslovnica OTP banke." - početak je pisma-obavijesti koje su korisnici računa s Lastova dobili od navedene banke. Ako ste što s ovom bankom imali raditi na Lastovu, sad ćete to morati činiti na Korčuli. Čas posla od jednog do drugog otoka, sve je to isti vrag. Otočka posla, ili tipična otočka hrvatska priča? Tko vas šljivi, ne isplati nam se.

Kažu da im je navedena odluka o gašenju poslovnice bila iznimno teška, te da će ostaviti bankomat, ali ne i poslovnicu i službenike. Što će komu ljudski kontakt, pomoć u rješavanju svakodnevnih financijskih poslova..."Na lokaciji dosadašnje poslovnice ostaje bankomat OTP banke, što će korisnicima naših usluga omogućiti podizanje gotovine. Također, ambicija nam je postojeći uređaj zamijeniti uređajem s više funkcija kako bismo mogli klijentima omogućili i polog gotovine i plaćanje računa, a korištenje poslovnice možete dodatno kompenzirati korištenjem Internet ili mobilnog bankarstva.

Nadamo se da ćete imati razumijevanja za ovu nimalo laku poslovnu odluku i da ćemo alternativnim kanalima omogućiti jednostavnu dostupnost naših usluga i u budućnosti opravdavati povjerenje koje nam svakodnevno poklanjate.", lijepo se pozdravljaju s Lastovom.

"Što rade dvije zaposlenice Fine na Lastovu?, Kako ćemo polog gotovine od gotovinskog plaćanja usluga? Korak po korak, Lastovo gubi svoju autonomiju" - napisao je naš čitatelj na obavijest o gašenju poslovnice.
19. travanj 2024 02:57