StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetHOSPITALIZIRAN JE

U PROMETNOJ NESREĆI Ozljeđen glumac Mislav Čavajda

18. rujna 2019. - 23:34
U povodu prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen glumac zagrebačkog HNK Mislav Čavajda oglasila se predsjednica Udruženja dramskih umjetnika Perica Martinović, piše Jutarnji list.

- Mislav Čavajda je divan glumac i divna osoba. Želim mu brz oporavak i naravno da mu je Hrvatsko društvo dramskih umjetnika za sve što mu treba na raspolaganju - rekla je Perica Martinović. Glumica Kostadinka Velkovska koja je obiteljska prijateljica familije Čavajda te je imala čast i glumiti s Mislavom Čavajdom u Kerempuhu, danas je bila zgrožena događajem.

- Molim policiju da pronađe počinitelja nesreće! Osobno sam se vozila sa Mislavom Čavajdom na duljim relacijama zbog kazališnih gostovanja i mogu reći da je on jedan jako oprezan vozač. Mislav je veliki radnik koji se predaje svom poslu i vrlo je karizmatičan na sceni. A privatno je odličan prijatelj, etičan i omiljen, apsolutno - rekla je Kostadinka Velkovska.
Podsjetimo, Čavajda je stradao u naletu automobila u Jurjevskoj ulici u Zagrebu u noći s utorka na srijedu. Vozilom Hitne pomoći prebačen je u KBC Sestre milosrdnice gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je zadržan na bolničkom liječenju. Kako su izvijestili iz zagrebačke policije, na Čavajdu je naletio 36-godišnji vozač Ford Focusa, piše Jutarnji list.
22. travanj 2024 21:45