StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOSTVARILA SVOJE SNOVE TEK NAKON ŠTO JE IZGUBILA NOGU U PROMETNOJ NESREĆI

Inspirativna brazilska manekenka Paola Antonini odmara u Dubrovniku

Piše Slobodna Dalmacija
Foto: greatestphysiques.com
12. rujna 2019. - 21:04
Manekenka i influencerica Paola Antonini boravi u Dubrovniku odakle posljednjih dana dijeli dojmove o Hrvatskoj sa svojih 2,6 milijuna fanova na Instagramu. No, njene fotografije s plaže nisu ono što ste navikli gledati. Dvadesetpetogodišnja Brazilka osoba je s invaliditetom, donosi Slobodna Dalmacija.
 
Paolinu perspektivnu karijeru zaustavila je prometna nesreća koja se dogodila na Božić 2014. godine. Na nju je naletio pijani vozač i smrskao joj nogu. Ozljede su bile preozbiljne i liječnici su se odlučili na amputaciju. 
 
Ostala je bez noge, ali nije bez snova. Već tada je bila aktivna na društvenim mrežama. Uz prvu fotografiju nakon nesreće, djevojka je u opisu napisala:
“Vjerujte u Boga. Želim vam svima zahvaliti za sve molitve i pažnju. Ništa od ovoga ne vidim kao tragediju, nego kao novu životnu priliku. Hvala što me držite na životu, na kraju, to je jedino važno.”
Nakon što se oporavila, nastavila se baviti modelingom i sportom, počela aktivnije putovati i objavljivati fotografije svojih avantura na Instagramu. Vojska obožavatelja, ljudi koje nadahnjuje njena priča rasla je i danas je jako utjecajna influencerica.
O njenoj inspirativnoj priči napravljen je i kratki dokumentarni film Good Night Paola.
 
Paola ponosno pokazuje svoje proteze na modnim pistama i na fotografijama na instagramu. Ima ih nekoliko, u raznim bojama i postale su njezin zaštitni znak, donosi Slobodna Dalmacija.
22. travanj 2024 13:15