StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNEMA TKO SE NIJE PRIDRUŽIO, OD KONOBARA DO TURISTA

Cijela ekipa na trajektu prilikom povratka iz Vela Luke zapjevala Olivera i sve se pretvorilo u spektakl

Piše SD
30. srpnja 2019. - 19:48
Koliko emocija Oliver Dragojević može izazvati u istom te istom trenu, koliko tuge i žala što ga više nema, a koliko sreće i gušta što je snimio tolike silne, sjajne pjesme savršeno dočaravaju i ovi trenuci snimljeni na trajektu "Jadrolinije", kojim se iz Vele Luke vraćaju za Split njegovi prijatelji, glazbene kolege, suradnici, koji su sinoć sudjelovali u preemotivnoj i spektakularno lijepoj glazbenoj večeri organiziranoj njemu u čast, donosi Slobodna Dalmacija.

Kad je Ante Gelo, s kojim je Oliver i "pečen i kuvan", s kojim je ostvario nenabrojivu količinu fenomenalnih glazbenih suradnji, s kojim se razumio treptajem oka, s gitarom u ruci krenuo pjevati "Cesaricu", a onda i "Moj lipi anđele" i druge... na trajektu je nastao show.

Nema tko se nije uključio u dojmljivi moment posvete, emotivne bujice koja se razlila sa svakim taktom pjesme, i profesionalni glazbenici i prijatelji i ekipa za susjednim stolovima i klupama, i konobari u prolazu, cijela paluba, donosi Slobodna Dalmacija.

Baš kao prošle godine kad ga je Split pjesmom ispraćao za njegovu Vela Luku, tako ga i danas opet vraća i Splitu i svima, koji ga iz svoga srca neće nikada pustiti.
20. travanj 2024 15:23