StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPREDSJEDNIK VLADE U JOŠ JEDNOM POSJETU

Plenković dolazi u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Piše DV
26. srpnja 2019. - 23:15
U subotu, predsjednik Vlade Plenković nazočit će premijeri predstave Hamlet u okviru Dubrovačkih ljetnih igara, na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku. U nedjelju sudjelovat će na završnoj konferenciji projekta "Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika", u kompleksu Lazareti. U ponedjeljak, posjetit će otok Korčulu gdje obići će novoizgrađene operativne obale u trajektnoj luci Dominče. Potom će se sastat sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem i gradonačelnikom Grada Korčule Andrijom Fabrisom u Gradskoj vijećnici Grada Korčule.

Potom će nazočiti potpisivanju Ugovora za projekt "Rekonstrukcija lukobrana Puntin – luka Korčula". U 11.00 sati sudjelovat će na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Korčule u povodu Dana grada Korčule (Centar za kulturu Korčula). Nakon svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Korčule predsjednik Vlade posjetit će Velu Luku gdje će sudjelovati na potpisivanju ugovora za projekt "Izgradnja pomorsko-putničkog terminala Vela Luka“, u 13.00 sati, u Županijskoj lučkoj upravi (Ulica 58 br. 15).
Boravak u Dubrovačko-neretvanskoj županiji premijer Plenković završit će posjetom Centru za kulturu Vela Luka u 13.30 sati.
 
20. travanj 2024 17:58