StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDEVASTACIJA ISPOD LOVRJENCA

Zašto ništa nije vraćeno u prvobitno stanje?

Piše DV
24. travnja 2019. - 15:36
Početkom veljače raspisali su se mediji o ilegalnim radovima ispod tvrđave Lovrjenac, u 'režiji' dvojice braće, koji su nakon medijskih napisa zaustavljeni. 'Razvalili' su stijenu ispod stoljetne tvrđave, ravnajući je za tko za koju namjenu.
Grad Dubrovnik podignuo je protiv njih kaznenu prijavu, a istaknuli su i kako će sve biti vraćeno u prvobitno stanje, što se do danas, kako se vidi na fotografijama, nije dogodilo.
Riječ je o čestici zemlje u vlasništvu Grada Dubrovnika te je ustanovljeno kako je osoba, koja je od Upravnog odjela za gospodarenje gradskom imovinom zatražila korištenje magazina, također u vlasništvu Grada Dubrovnika, obavljala radnje navodno za saniranje proboja vode u magazin. Međutim, doznalo se kako od nadležnog UO ta osoba nije dobila dozvolu za korištenje magazina u blizini ove lokacije, niti za obavljanje ovih radova, pa su iz gradske uprave dodali kako su već ranije komunalni redari upozorili 'investitora' da obustavi radove.
Sada se građani pitaju kad će sve, kako je obećano, biti vraćeno u prvobitno stanje, uz bojazan da ne čeka kakvog 'legalnog' investitora...
20. travanj 2024 08:38