Vijesti Hrvatska i svijet

UPOZORENJE IZ MINISTARSTVA

PROVJERITE ZALIHE čokoladne pločice povlače se s polica jer mogu sadržavati metalne komadiće žice!

UPOZORENJE IZ MINISTARSTVA
Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je potrošače o opozivu proizvoda DmBio organske čokoladne pločice s kokosom 40 g., podrijetlom iz Njemačke, zbog moguće prisutnosti metalnih komadića žice, piše Slobodna Dalmacija.
Oznaka barkoda DmBio organske čokoladne pločice s kokosom 40 g. koja se povlači s tržišta je 4 010 355 346117, najbolje upotrijebiti do 17.04.2019.

Uvoznik proizvoda, koji ga putem svojih prodavaonica stavlja na tržište, je tvrtka: dm-drogerie markt d.o.o. Kovinska 5a Zagreb.
Obavijest o opozivu proizvoda objavljena je i na službenoj stranici dm-drogerie markt d.o.o. te istiću kako se povlačenje odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17.04.2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda.

"U slučaju da ste kupili proizvod, molimo Vas da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će Vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa.
dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti", stoji u obavijesti.
 
 
 
Naslovnica Hrvatska i svijet

Najčitanije

Najnovije

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku

Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku
Danas je u OŠ Ivana Gundulića obilježen Dan škole, a središnji događaj bila je svečana priredba kojoj su uz učen...
Skrbeći o prirodi skrbimo o čovjeku

Obrade inkunabula i starih knjiga

Obrade inkunabula i starih knjiga
U Znanstvenoj knjižnici Dubrovnik odvijala se četverodnevna radionica kataložnog opisa inkunabula za djelatnike ...
Obrade inkunabula i starih knjiga