Vijesti Hrvatska i svijet

UPOZORENJE IZ MINISTARSTVA

PROVJERITE ZALIHE čokoladne pločice povlače se s polica jer mogu sadržavati metalne komadiće žice!

UPOZORENJE IZ MINISTARSTVA
Ministarstvo poljoprivrede obavijestilo je potrošače o opozivu proizvoda DmBio organske čokoladne pločice s kokosom 40 g., podrijetlom iz Njemačke, zbog moguće prisutnosti metalnih komadića žice, piše Slobodna Dalmacija.
Oznaka barkoda DmBio organske čokoladne pločice s kokosom 40 g. koja se povlači s tržišta je 4 010 355 346117, najbolje upotrijebiti do 17.04.2019.

Uvoznik proizvoda, koji ga putem svojih prodavaonica stavlja na tržište, je tvrtka: dm-drogerie markt d.o.o. Kovinska 5a Zagreb.
Obavijest o opozivu proizvoda objavljena je i na službenoj stranici dm-drogerie markt d.o.o. te istiću kako se povlačenje odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17.04.2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda.

"U slučaju da ste kupili proizvod, molimo Vas da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će Vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa.
dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti", stoji u obavijesti.
 
 
 
Naslovnica Hrvatska i svijet

Najčitanije

Najnovije

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće

TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće
Stari je običaj slavljenja Božića uz jaslice koje je prvi napravio sveti Franjo Asiški za Božić 1223. u Grecciu ...
TRAGOVI POVIJESTI Dva bambina Male braće