StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetORGANIZIRAJTE SE NA VRIJEME

Pojačani promet na autocestama na blagdan Svih svetih

Piše DV Foto: DV
31. listopada 2018. - 10:36
Za vrijeme produljenog vikenda, od srijede 31.10. do nedjelje 4.11.2018., na blagdan Svih svetih, očekuje se pojačani intenzitet prometa na svim glavnim autocestovnim pravcima. Veći priljev vozila s kraćim čekanjima mogući su na naplatnim postajama: Lučko, Zagreb-istok, Sveta Helena i Bregana.
 
S obzirom na činjenicu da su na nekim dionicama još uvijek u tijeku radovi održavanja autocesta, koje je potrebno obaviti prije zimske sezone, Hrvatske autoceste organizirale su radove tako da ne utječu na protočnost prometa, osim radova na autocesti A4 Zagreb - Goričan, na kojoj zbog tehnologije izvođenja nije moguće ukloniti regulaciju. Na dionicama Varaždin - Ludbreg, Komin - Breznički Hum te Komin - Sveta Helena u smjeru Zagreba u slučaju većeg priljeva vozila moguća je smanjena protočnost prometa.
 
Mole se svi korisnici da prije putovanja provjere stanje na cestama na web stranici www.hac.hr ili www.hak.hr. U slučaju izvanrednih situacija u prometu korisnike će se obavijestiti putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja, stoga je važno uključiti radioprijamnik u sustav informiranja o stanju u prometu (RDS).
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0422.
 
25. travanj 2024 23:09