StoryEditorOCM
ŠpicaUŽIVAJU NA ODMORU

Čilićima se omilila Korčula pa ostali duže nego su planirali

Piše Dora Mikelić foto i tekst
18. srpnja 2018. - 15:09

Jednom od najpoznatijih svjetskih tenisača Marinu Čiliću toliko se sviđa Korčula da je umjesto planirana tri dana ​svoj boravak srednjovjekovnom gradu ​produžio na pet. Već peti dan za redom sa suprugom Kristinom uživa u lokalnim plažama i restoranima, a večeri provodi na svom brodu u korčulanskoj Aci Marini. Čilić je oduševljen otokom i Korčulanima te navodi kako se odavno nije negdje tako ugodno osjećao.
​"Prvi put sam na Korčuli i stvarno nam je lijepo, pogledali smo morešku, posjetili smo otočiće oko Korčule Stupe, Vrnik i Badiju, uživamo u lokalnim restoranima. Korčulani me prepoznaju, žele se upoznati i slikati sa mnon, ali nisu napadni već su jako simpatični i ugodni. Još smo danas na Korčuli, a onda ćemo produžiti prema Dubrovniku, nekoliko dana ćemo ostati u Trsteniku" - ispričao nam je Čilić.
Čilića i suprugu susreli smo u maloj, međunarodnoj knjižari Kutak Knjiga u Korčuli. Nakon nezaobilaznog fotografiranja sa zaposelnicima, Čilić je kupio knjigu poznatog hrvatskog pisca Renata Baretića Osmi povjerenik kojeg će i on i supruga čitati tijekom odmora po južnom Jadranu.

 

25. travanj 2024 15:06