StoryEditorOCM
NogometUključena Nike oprema i povratni transfer

Nogometna akademija za djecu s potpisom Ognjena Vukojevića

Piše Promo
27. lipnja 2018. - 13:28

Nogometna akademija za djecu s potpisom Ognjena Vukojevića drugu godinu zaredom se održava u Dubrovačkim Vrtovima Sunca u četiri termina od 02. do 28. srpnja 2018. godine. Prošlogodišnje iskustvo bilo je izrazito pozitivno, kako za djecu tako i za Ognjena. Pored kvalitetne edukacije, sportske i društvene, uspjeli smo povezati djecu polaznike sa svih strana svijeta koji su uživali u ljetnim aktivnostima.

Polaznici akademije bit će podijeljeni u manje skupine, te će na početku programa dobiti na poklon kompletnu Nike opremu koja uključuje majicu, hlačice, štucne i vrećasti ruksak. Treninzi će se održati od ponedjeljka do petka u jutarnjim satima, a subotom će se igrati nogometne utakmice, sa zajedničkim druženjem i podjelom diploma i medalja za uspješni završetak akademije. Ove godine organiziran je i besplatni povratni transfer do Dubrovačkih Vrtova Sunca s polascima iz Gospinog polja.

Ognjen Vukojević, bivši član Hrvatske nogometne reprezentacije i igrač s uspješnom međunarodnom karijerom te iskustvom u Ligi prvaka, odličan je izbor za djecu koja žele učiti od vrhunskih nogometaša. Kroz zabavno i sigurno okruženje, Ognjen će podijeliti svoje znanje s mladim nogometašima, koji imaju priliku naučiti i svladati sve elemente nogometne igre i unaprijediti svoje igračke kvalitete.

 „Ove godine planiramo uvesti novosti u koncept akademije, te ga dalje razvijati i uključiti posebne goste iznenađenja – naše poznate sadašnje i bivše nogometne reprezentativce“ otkrio nam je Ognjen. „Pozivam svu djecu da dođu u naš kamp jer će mnogo naučiti i dobro se zabaviti!“ 
 
Za upite i rezervacije možete nas kontaktirati na +385 20 361 981 ili putem e-maila na sport.academies@sungardensdubrovnik.com.
S obzirom na ograničen broj mjesta, preporučujemo rezervaciju željenog termina unaprijed.

23. travanj 2024 12:06