StoryEditorOCM
Crna kronikaTRI MANGUPA DOVELA U OPASNOST SEBE, PUTNIKE I VOZAČA 'JEDINICE'

ISTRAGA U TIJEKU Trojica dječaka u Čajkovićima gađala kamenjima Libertasovu 'jedinicu', pa pobjegla plivajući preko rijeke prema Mokošici

Piše DV
foto: ilustracija
25. svibnja 2018. - 23:30

Trojica dječaka ovog su popodneva napravila pravi cirkus u Čajkovićima. Čitateljica koja nam je informaciju i javila, vozila se preko Čajkovića i na cesti jedva izbjegla tri dječaka ne starija od 12 godina, koji su u kupaćim gaćicama i bosih nogu trčali po cesti. Htjela se zaustaviti i upozoriti ih da se maknu s puta, no promet je bio gust pa to nije uspjela napraviti, no dječake su uočili i drugi vozači. U jednom ih je trenu primijetio i vozač Libertasove 'jedinice', i to kad su prednje vjetrobransko staklo pogodili kamenom.

Autobus se naglo zaustavio nasred ceste, vozač je istrčao vani uzrujan, pokušavajući vidjeti što se točno dogodilo, a dječaci su, kad su vidjeli da su u svom naumu uspjeli, počeli trčati s ceste prema rijeci. Vozač je incident prijavio policiji koja je već petnaestak minuta nakon toga s rotacijama stigla u Rijeku dubrovačku. Dok je policija stigla na mjesto događaja, dječaci su, ispričali su očevidci, već preplivavali rijeku prema Mokošici, odakle su navodno i doplivali do Čajkovića.

Iz OKC-a su potvrdili cijeli događaj, no bez detalja. Osim što su se dječaci doveli u opasnost trčeći po izuzetno prometnoj cesti, u još goru opasnost doveli su se preplivavajući rijeku do druge strane. Tri male glave jako je teško uočiti u rijeci iz barke, broda ili glisera, a svi znamo da se brzina vožnje rijetko smanjuje do samog dolaska do vezova. 

U tijeku je, potvrdili su iz dubrovačke policije, istraga cijelog događaja, a detalji će biti poznati nakon njezinog završetka. 

25. travanj 2024 03:28