StoryEditorOCM
DubrovnikNIJE BILO INTERESA

Poništen javni natječaj za kućice, Sanitat snizio cijene

Piše d.v.
13. studenog 2017. - 20:44

Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije "Dubrovački zimski festival“, objavljen 2. studenog 2017. godine, poništava se zbog nedovoljnog interesa.
Sanitat Dubrovnik  i Povjerenstvo "Dubrovačkog zimskog festivala" danas su  raspisali su novi Javni poziv s korigiranim cijenama najma kućica. Nove cijene možete pogledati ovdje.
Ponuditelji koji su predali ponude sukladno poništenom javnom pozivu mogu preuzeti predanu dokumentaciju u društvu Sanitat Dubrovnik  u Dubrovniku, na adresi Marka Marojice 5.
Rok za podnošenje ponuda prema novom javnom pozivu je 22. studenoga 2017. godine do 12:00 sati.
Novim javnim pozivnom cijene izgledaju ovako: 30 tisuća kuna za kućice na Stradunu, po deset tisuća za one na Brsaljama i Gundulićevoj poljani, pet tisuća kuna iznosit će zakup kućica u Gružu, Parku u Pilama i Lapadu i tisuću kuna za kućice u Mokošici i Orašcu. Trgovačke kućice na Brsaljama i Gundulićevoj poljani koštat će pet tisuća kuna.
Samo da podsjetimo da su cijene zakupa prema prvom javnom pozivu izgledale ovako: 50 tisuća (plus PDV) na Stradunu, 30 na Pilama, po deset na Gundulićevoj poljani, Gružu, u parku u Pilama i u Uvali Lapad, dok su ostale kućice, u Mokošici i Orašcu, pet tisuća kuna. Kućice za trgovačku djelatnost bile su  deset tisuća kuna.

20. travanj 2024 03:18