StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNOVI ANGAŽMAN ZA DUBROVČANINA

Krešimir Macan postaje premijerov savjetnik za medije?

Piše DV/ JL
12. studenog 2017. - 14:05

Dubrovčanin Krešimir Macan, PR stručnjak čija je specijalnost krizno komuniciranje, mogao bi, kako doznaje Jutarnji list, uskoro postati savjetnik za medije dubrovačkom zetu, premijeru Andreju Plenkoviću. Izvor iz HDZ-a potvrdio je da se s Macanom vode razgovori o angažmanu u Vladi:

Iako neki u HDZ-u kažu kako je premijerova odluka da pojača svoj PR tim potaknuta njegovim padom rejtinga, sve učestalijim napadima, posebno oko Agrokora, te lošom komunikacijom s novinarima, ističu izvori upućeni u odnose u Vladi za jutarnji.hr.

- U Vladi je za sada samo glasnogovornica Sunčana Glavak, a s obzirom na reforme koje želi provesti, Plenković ne može samo odgovarati na napade, nego treba voditi komunikaciju. Trebaju mu i strategija i tim - kaže naš sugovornik o angažmanu Macana, po struci inženjera elektrotehnike, koji je u karijeri radio PR za niz političara, od Ivice Račana i Iva Josipovića do Željka Keruma.

Na listi Macanovih poslova našao se i projekt golfa na Srđu, a tjedan dana bio je angažiran i oko afere Agrokor, i to na vrhuncu krize, u travnju ove godine, podsjeća jutarnji.hr.





 

17. travanj 2024 19:19