Vijesti Hrvatska i svijet

JUG HRVATSKE DOBRO PROŠAO

Evo tko su dobitnici turističkih nagrada

JUG HRVATSKE DOBRO PROŠAO

U okviru manifestacije Dani hrvatskog turizma, koji se ovih dana održava u Bolu na Braču, dodijeljene su nagrade i priznanja u kategorijama destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru te za ljude u turizmu.
Grad Dubrovnik dobitnik je nagrade za najuspješniju ‘city break’ destinaciju, dok je Općina Konavle najuspješnija destinacija ruralnog turizma.
U kategoriji ‘Čovjek – ključ uspjeha’, nagradu za djelatnika godine dobili su Katija Zvone-Krmek (ALH) kao najbolja djelatnica prodaje i marketinga u turizmu te Mateo Gverović (Valamar Riviera) kao najbolji kuhar.
Dodijeljene su nagrade i u kategoriji ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku’. Nagradu za najbolji kongresni hotel dobio je Valamar Lacroma, za najbolji odmorišni hotel s 5 zvijezdica Hotel Dubrovnik Palace, a za najbolji odmorišni hotel s 4 zvijezdice Hotel Neptun (treće mjesto pripalo je Valamar Argosy hotelu).
Nagradu za najbolji wellness hotel osvojio je Valamar Dubrovnik President, za mali i prijateljski hotel The Pucić Palace, za jedinstveni luksuzni hotel te za luksuzni hotel Villa Dubrovnik.
U kategoriji srednje marine treće mjesto pripalo je ACI marini Komolac.

loading...
Naslovnica Hrvatska i svijet

Najčitanije

Najnovije

Danas bez vijećničkih pitanja

Danas bez vijećničkih pitanja
Počela je 14. sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije. Sjednici nazoči 32 vijećnika. Dnevni red je pr...
Danas bez vijećničkih pitanja

Mokošica dobiva obnovljenu judo dvoranu

Mokošica dobiva obnovljenu judo dvoranu
Radovi na obnovi i uređenju judo dvorane u Mokošici ušli su u samu završnicu. Osim što se ovom investicijom osig...
Mokošica dobiva obnovljenu judo dvoranu