StoryEditorOCM
Crna kronikavozačka dozvola

Varali na ispitu: policija uhvatila dovitljiv dvojac, mladić se lažno predstavio pa umjesto prijatelja položio prvu pomoć

Piše PSD
18. siječnja 2022. - 21:30
Zagreb, 150122. U Dugavama muskarac zatvoren u stanu sa zenom i dvoje djece. Policija je na terenu, pregovori su u tijeku.Ranko Suvar/Cropix

Policajci PU koprivničko-križevačke otkrili su zanimljiv pothvat dvojice prijatelja. Naime, jedan je zamolio drugog da umjesto njega položi ispit prve pomoći kako bi mogao dobiti vozačku dozvolu. 

- Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika starosti 20 i 19 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ovjeravanja neistinitog sadržaja.

Sumnja se da je osumnjičeni 20-godišnjak u srpnju 2020. godine umjesto osumnjičenog 19-godišnjaka pristupio polaganju ispita iz prve pomoći te svojim potpisom u ime osumnjičenog 19-godišnjaka neistinito ovjerio nalog za provedbu ispita te time doveo u zabludu nadležno tijelo koje je 19-godišnjaku ovjerilo položeni ispit.

Nadalje, sumnja se da...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:59