StoryEditor

Uhićen muškarac zbog sumnje za ubojstvo supruge u Donjem Knegincu

Piše PSD.
21. ožujka 2008. - 12:45

Policijska uprava varaždinska izvijestila je danas o nalazima obdukcije i provedenoj kriminalističkoj obradi vezano uz pronađenu mrtvu 24-godišnjakinju i ozlijeđenog 26-godišnjeg muškarca, supruga preminule, prekjučer u Donjem Knegincu, u Starčevićevoj ulici.

Obavljenom obdukcijom utvrđeno je više ubodno reznih rana na tijelu žene, a kao uzrok smrti navodi se ubodna rana na desnoj strani prsišta s ubodom u plućno krilo, koja je prouzročila iskrvarenje i smrt, a karakteristike navedene rane isključuju samoozljeđivanje, navodi policija.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo ozljeđeni 26-godišnjak uhićen je u varaždinskoj Općoj bolnici, gdje je bio smješten, a varaždinska policija protiv njega je podnijela kaznenu prijavu, ističe se u priopćenju PU varaždinske.

Kaznena prijava predana je istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu, Biserki Plesničar, koja je 26-godišnjeg muškarca saslušala, te mu odredila pritvor od 30 dana, nakon čega je sproveden u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

(H)

#DONJIKNEGINEC#UBOJSTVO

Izdvojeno

03. srpanj 2020 22:34