StoryEditor
Crna kronikaŠef odjela za suzbijanje općeg kriminala ostao bez mobitela i značke

Lopovi ‘posjetili’ načelnika

Piše PSD.
12. ožujka 2008. - 16:49

Nenad  Gudelj, načelnik Odjela općeg kriminala PU SD
Policija traga za kradljivcem koji je iz kuće načelnika Općeg kriminaliteta PU SD Nenada Gudelja ukrao službeni mobitel i policijsku značku. U policiji nam je potvrđeno da se nepoznata osoba 25. veljače u noćnim satima ušuljala u obiteljsku kuću Gudeljevih na Sućidru i ukrala osobne dokumente i mobitel, no neslužbeno doznajemo da je kradljivac odnio i službenu policijsku značku.

Doznajemo i da je u trenutku dok se kradljivac ušuljavao u njegov dom, načelnik Nenad Gudelj s obitelji bio u kući. Načelnik je u vrijeme neželjena posjeta, kako doznajemo, bio u sobi i spavao, pa se pretpostavlja da je nepoznati pobjegao kad je čuo da su se ukućani probudili i primijetili da im se netko muva po hodniku. No, unatoč revnosti ukućana, lopov je uspio pobjeći, a za njim je krenula policijska potraga.

U policiji kažu da su na tragu nepoznatom počinitelju, kao i da u tom kvartu provale nisu rijetke. Upravo zbog učestalih krađa, pooštrene su ophodnje, no očito ni policijski načelnik nije uspio izbjeći kradljivce.

Česte provale, pooštrene ophodnje

Ne zna se je li se nepoznati lopov htio osvetiti načelniku Općeg kriminaliteta, pa mu je “simbolično” odnio samo dokumente i mobitel, ili je redom krenuo u noćni pohod ne znajući tko je vlasnik kuće. Iza sebe je navodno ostavio dosta tragova, a navodno u toj gradskoj četvrti uvijek “operiraju” iste osobe.

Koliko smo uspjeli doznati, ni dokumenti ni mobitel nisu još pronađeni, a pretpostavlja se da se lopov, vidjevši da se radi o šefu odjela koji je zadužen i za hvatanje provalnika i lopova, riješio ‘vrućih’ predmeta. U policiji se nadaju da će kradljivac uskoro biti priveden pravdi, a informaciju o događaju nisu iznijeli u javnost zbog ‘male materijalne štete’.

T. disopra

#NENADGUDELJ#NAČELNIK#POLICIJA#KRAĐA

Izdvojeno

05. srpanj 2020 00:25