StoryEditorOCM
Crna kronikaPOLICIJA O INCIDENTU U ULICI KNEZA DAMJANA JUDE

Pješakinja je odbila liječničku pomoć, a vozačici slijedi prekršajna prijava

2. siječnja 2020. - 14:59
- Postupajući po zaprimljenoj dojavi spomenuta ženska osoba zatečena je u staroj gradskoj jezgri 31. siječnja oko 17 sati, nakon što je prethodno retrovizorom vozila kojim je upravljala udarila pješakinju koja se uredno kretala Ulicom kneza Damjana Jude- ističe se u odgovoru PU dubrovačko- neretvanske na upit o incidentu u kojem je vozilo VW up ozlijedilo pješakinju između katedrale i Aquarija.

U odgovoru našoj redakciji također se ističe kako "pješakinja tom prilikom nije zadobila vidljive tjelesne ozljede te je odbila odlazak na liječnički pregled, dok je vozačica osobnog vozila pokazivala vidljive znakove nestabilnosti, zbog čega su pozvani članovi njene obitelji koji su pristupili na mjesto događaja i o njoj preuzeli dalju skrb".
Iz policije smo doznali i to kako, obzirom da u ovom događaju nije nastupila materijalna šteta kao ni tjelesne ozljede sudionika, policija nema uporište za sankcioniranje prometne nesreće. Međutim, vozačici osobnog vozila slijedi prekršajna prijava zbog činjenice da je bez odgovarajuće dozvole Grada Dubrovnika vozilom upravljala u zoni stare gradske jezgre gdje se smije voziti samo uz posebno odobrenje.

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/zupanija/dubrovnik/clanak/id/641232/krenula-autom-prema-akvariju-pa-zakacila-prolaznicu
24. travanj 2024 19:49