StoryEditorOCM
Crna kronikaFOTO: PRIVOĐENJA U DRŽAVNO ODVJETINŠTVO

U Državno odvjetništvo privedeni vozač i vlasnik agencije zbog sumnje da su u autobusu švercali 340 kilograma marihuane<br />  

Piše DV
24. kolovoza 2019. - 17:57
Vozač Branimir M.(40) kojeg se sumnjiči da je 22. kolovoza, u popodnevnim satima u turističkom autobusu dubrovačkih registarskih oznaka preko GP Karasovići pokušao prokrijumčariti 341.8 kilograma marihuane priveden je u Državno odvjetništvo jutros oko 9:30 sati. Nedugo potom priveden je i  vlasnik turističke agencije Nikola.Č. (34).

Podsjetimo jučer je u Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj održana konferencija za novinare na kojoj je voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica predstavio zaplijenjenu marihuanu te pojasnio kako je spriječeno njezino krijumčarenje. 

 - U četvrtak oko 15:30 sati na Graničnom prijelazu Karasovići iz pravca Crne Gore pristupio je autobus dubrovačkih registracijskih oznaka, registriran na turističku agenciju iz Dubrovnika, a njime je upravljala muška osoba iz Dubrovnika. Svojom nervozom je odmah pobudio sumnju, a policijski službenici su primijetili 17 crnih torbi. Kada su ga upitali što sadrže, vozač je kazao kako je to sportska oprema momčadi iz Brazila koju je vozio u Crnu Goru- kazao je novinarima Tikvica.

 
24. travanj 2024 14:50