Vijesti Crna kronika

JOŠ O HAVARIJI KOD PROŽURSKE LUKE

Brodicom restorana "Bowa" radnici krenuli na dnevni odmor

JOŠ O HAVARIJI KOD PROŽURSKE LUKE
Nakon objave vijesti o havariji brodice nedaleko Prožurske luke na otoku Mljetu, priopćenjem za javnost se oglasio i Pero Šare iz tvrtke Prwa d.o.o.. U priopćenju se navodi:

"Nastavno na medijske objave vezano za sinoćnju nesreću u kojoj je sudjelovao brod restorana Bowa, ovom prilikom želimo upoznati javnost o točnim zbivanjima.

Naime, četiri zaposlenika restorana su se u kasnim večernjim satima izvan radnog vremena uputili prema Mljetu radi slobodnog korištenja svoga dnevnog odmora, a s obzirom na vremenske neprilike, u vožnji su naletjeli na predmet koji je pruzrokovao oštećenje i potapanje broda. Srećom, nitko od sudionika nije teže stradao, niti je itko hospitaliziran. Policija je odmah obaviještena o slučaju i u tijeku je očevid kojim će se utvrditi više detalja o samoj nezgodi.

Uprava društva Bowa i zaposlenici surađuju s policijom i državnim odvjetništvom. Mislima smo uz naše zaposlenike koji su otpušteni na kućno liječenje i nadamo se njihovom brzom oporavku. Restoran Bowa od ove godine posluje pod istim brandom, ali s novim vlasnikom te nastavlja sa svojim radom ususret svim poslovnim izazovima, kao i do sad. S poštovanjem, Pero Šare".

Ovim su priopćenjem odagnane nepoznanice o brodici za koju smo u sudskom registru doznali da se još vodi na tvrtki "Grande Italia - Šuman & Del Vecchio d.o.o.", ali nam je Katjuša Šuman iz Dubrovnika kao članica tog Društva rekla kako je njezina tvrtka, zbog nemogućnosti povrata kredita, 11. srpnja prošle godine brodicu prepustila "Erste & Steiermärkische S-leasing d.o.o." iz Zagreba. Leasing- odjel Erste banke je brodicu prodao tvrtki koja je prihvatila daljnju otplatu kredita, a činjenica da se na internetu još uvijek navodi stari vlasnik pojašnjava zbog čega naš portal nije odmah izvijestio tko je vlasnik, odnosno korisnik havarirane brodice.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije