StoryEditorOCM
Crna kronikaSTRAVA I UŽAS NA CESTI U MEĐIMURJU

Direktno se sudarila dva automobila, jedno od njih dubrovačkih registracijskih oznaka

26. srpnja 2019. - 20:14
Na relaciji Žiškovec - Štrukovec u Međimurju u petak prijepodne dogodila se teška prometna nesreća. Kako pišu Međimurske novine, prema prvim informacijama s terena, direktno su se sudarila dva osobna automobila dubrovačkih i poljskih tablica. Jedno vozilo u potpunosti je izgorjelo, a vatra je zahvatila i drugi auto. U sudaru je ozlijeđeno čak šest osoba, među kojima i 13-godišnjak koji je u životnoj opasnosti, prenosi Jutarnji list.
 
U poljskom automobilu, kojim je upravljao muškarac rođen 1973. godine, nalazila se njegova supruga rođena 1980. te 16-godišnji sin i 14-godišnja kći. U automobilu dubrovačkih tablica bili su vozač iz Čakovca rođen 1979. godine i 13-godišnji dječak, obojica su zadobila ozljede opasne po život.

Svih šestero sudionika prometne nesreće ozlijeđeni su, a troje je odmah prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec.
Kako nam je rekao Radovan Gačal, glasnogovornik PU međimurske, najteže je stradao 13-godišnjak iz Čakovca koji je zadobio ozljede opasne po život. Prema prvim informacijama, strašan sudar skrivio je Poljak koji je skrenuo na suprotni prometni trak.

Na teren su odmah izišli vatrogasci JVP Čakovec i DVD Žiškovec koji su uspješno ugasili požar. Nešto više o okolnostima sudara znat će se nakon očevida koji obavljaju policajci PU međimurske, donosi Jutarnji list.
25. travanj 2024 13:01