Vijesti Crna kronika

OBRAČUN VATRENIM ORUŽJEM

PUCNJAVA NA PLOČAMA Istražuju se motivi noćašnjeg obračuna, taksiranje, navijačke skupine ili zloupotreba droge?

OBRAČUN VATRENIM ORUŽJEM
Jedan od dvojice napadača na 28-godišnjaka je u bijegu, potvrdili su iz dubrovačke policije koja intenzivno istražuje motive noćašnje pucnjave na Pločama. Uz taksiranje kojim se propucani mladić bavi, spominjali su se sukobi navijačkih skupina, a prema posljednjim zasad neslužbenim informacijama, kao jedan od motiva spominje se i zloupotreba droge. 28-godišnjak je van životne opasnosti nakon zadobivenih ozljeda natkoljenice i oporavlja se u Općoj bolnici Dubrovnik. Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska nastavlja kriminalističko istraživanje i potragu za jednim od dvojice odbjeglih napadača.

Podsjetimo, noćas  oko 00,45 sati na predjelu Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja kada je ozlijeđen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca s ozlijeđenim. Počinitelji su se odmah nakon pucnjave udaljili s mjesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinitelja poznat je policiji, stoji u priopćenju Policijske uprave Dubrovačko - neretvanske. 

Ravnatelj OB Dubrovnik, Marijo Bekić za Dubrovački vjesnik potvrdio je kako je 28-godišnjak pogođen u natkoljenicu i da mu je oštećena bedrena kost. Podvrgnut je operativnom zahvatu i nalazi se izvan životne opasnosti. Iz pouzdanih izvora neslužbeno doznajemo kako se radi o vozaču taksija A.C.M. (28), a do sukoba je došlo zbog pripadnosti različitim navijačkim skupinama i neriješenih računa iz prošlosti.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije