StoryEditorOCM
Crna kronikaČIN JE PRIJAVIO TEK NEKOLIKO SATI KASNIJE

UBOJSTVO NA ŠALTERU Ubio suprugu na radnom mjestu, pa pokušao presuditi i sebi

Piše DV
3. srpnja 2019. - 14:09
S.R. ubio je suprugu Ljiljanu na radnom mjestu u Fondu zdravstvenog osiguranja u Trebinju, a policiji je slučaj prijavljen sinoć oko 19 sati, pokazale su snimke s nadzornih kamera, javlja Trebinje live. Neslužbeno, radi se o kćeri Božidara Vučurevića.

Dežurni okružni tužilac iz Trebinja Žarko Milić rekao je da je suprug ubio svoju suprugu na radnom mjestu, za pultom za kojim je radila, a sve to snimio je video nadzor na objektu, gdje se vidi i njegov ulazak u objekat, kako prilazi pultu za kojim radi supruga, vadi pištolj, a poslije toga se čuje pucnjava. Supruga ubojice bila je na dežurstvu do 16 sati. Milić je kazao da su rane nastale u predjelu glave, da je nesretna žena preminula na licu mjesta, a da je S.R. prebačen najprije u trebinjsku bolnicu, a odatle u Kliničko bolnički centar u Podgoricu, gdje mu se bore za život.

"Muž je prvo došao na šalter gdje žena radi, pa otišao. Vratio se dvadesetak minuta kasnije s ukrasnom vrećicom u ruci. Prišao je šalteru za ovjeravanje knjižica i pucao u nju iz pištolja, a onda i sebi u predjelu uha", naveo je Milić.
24. travanj 2024 00:56