StoryEditorOCM
Crna kronikaJUČER U PRIMORJU

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo motociklist

Piše PSD.
26. lipnja 2019. - 12:51
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska objavila je detalje o jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći koja se oko 12 sati dogodila na dijelu Jadranske magistrale u Dubrovačkom primorju, u kojoj je smrtno je stradala jedna osoba, a jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede.
Do prometne nesreće je došlo kada je 32-godišnjakinja, krećući se državnom cestom D-8 iz smjera Splita u pravcu Dubrovnika, ulaskom u zavoj, zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, prešla u suprotnu kolničku traku i vozilom udarila u motocikl dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog pravca upravljao 39- godišnjak.
Uslijed ozljeda zadobivenih prilikom udara i pada, 39-godišnji motociklist je preminuo u dubrovačkoj bolnici dok je vozačica osobnog vozila zadobila lakše tjelesne ozljede.
Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, a promet na tom dijelu ceste za vrijeme trajanja očevida odvijao se naizmjenično uz regulaciju policijskih službenika.
Zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu nadležnom državnom odvjetništvu.
19. travanj 2024 23:26