StoryEditorOCM
Crna kronikaDVA KAZNENA DJELA

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA Pločanin iznuđivao, Korčulanka krala

Piše DV
13. lipnja 2019. - 13:24
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče 42-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo iznude. Sumnjiči se da je u više navrata tijekom jučerašnjeg dana, s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist u iznosu od 1.500,00 kuna nepostojećeg dugovanja, prijetio da će izravno napasti 55-godišnjaka.

Osumnjičeni 42-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Policijski službenici Policijske postaje Korčula su dovršili kriminalističko istraživanje nad 66- godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila dva kaznena djela krađe. Sumnjiči se da je u dva navrata 10. i 11. lipnja ove godine iz dvije obiteljske kuće na Korčuli otuđila novac i to iz prve kuće iznos od 2.400,00 kuna, a iz druge kuće iznos od 600,00 kuna. Otuđeni novac je pronađen kod osumnjičene te će biti vraćen vlasnicima, a protiv osumnjičene slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Rezultati jučerašnje akcije pojačanog nadzora brzine
Tijekom jučerašnjeg pojačanog nadzora brzine kretanja vozila policija je sankcionirala ukupno 101 prekršaj, od kojih 60 zbog neprimjerene ili nepropisne brzine kretanja vozila.
24. travanj 2024 02:53