Vijesti Crna kronika

PROMETNE NESREĆE

Teže ozlijeđena u Ljutoj

PROMETNE NESREĆE
U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, u konavoskom mjestu Ljuta, mlada djevojka teže je ozlijeđena, priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Upravljajući automobilom, 21-godišnjakinjaje zbog brzine neprimjerene stanju kolnika, izgubila nadzor nad vozilom i udarila u kolni ulaz obiteljske kuće nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

U proteklom tjednu, na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je  jedanaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a jedanaest ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježene su tri prometne nesreće.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 321 represivnu mjeru od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća, tzv. „četiri ubojice u prometu“, te je tako 159 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 23 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, a 13 osoba je prekršajno sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Od ostalih prekršaja izdvajamo 15 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja i 11 mjera poduzetih zbog nepropisnog pretjecanja.
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije