Vijesti Crna kronika

SUDAR SANITETSKOG VOZILA I CISTERNE

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U BANIĆIMA Kamion prešao na drugu stranu ceste, je li vozača svladao san?

SUDAR SANITETSKOG VOZILA I CISTERNE
Prema službenom priopćenju Službe za odnose s javnošću Policijske uprave dubrovačko- neretvanske, dovršenim očevidom teške prometne nesreće koja se jutros, 25. veljače, oko 6 sati, dogodila na državnoj cesti D-8 u mjestu Banići, utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 32-godišnjak upravljajući cisternom splitskih registracijskih oznaka, krečući se u pravcu Dubrovnika, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo daruvarskih registracijskih oznaka, a potom i u sanitetsko vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka koji su se kretali u pravcu Splita.

Uslijed zadobivenih ozljeda u ovoj prometnoj nesreći, na mjestu događaja smrtno je stradao 29-godišnji vozač sanitetskog vozila Doma zdravlja Dubrovnik.

Tijekom trajanja očevida kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren.

Prema neslužbenim podacima, tijekom istrage će se tvrditi jesu li uzroci prelaska kamiona na drugu stranu kolnika državne ceste D-8 umor i san vozača?

Inače, na facebook- stranici Doma zdravlja Dubrovnik upravo je objavljena informacija koja "otkriva" identitet tragično preminulog vozača vozila za sanitetski prijevoz Doma zdravlja Dubrovnik. Prenosimo tih nekoliko rečenica:

- Dana 25.veljače, u ranim jutarnjim satima iznenadno nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Vedran Marović, vozač Saniteta, izgubivši život u tragičnoj prometnoj nesreći, dok je savjesno i predano, kao i uvijek, obavljao svoj posao. Još nesvjesni konačnosti njegova odlaska, u dubokoj boli i tuzi suosjećamo s obitelji neprežaljenoga nam Vedrana - napisali su na FB stranici djelatnici Doma zdravlja Dubrovnik.


 
loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Otvoren most dr. Franja Tuđmana

Otvoren most dr. Franja Tuđmana
Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila sinoć je bio zatvoren most dr. Franja Tuđmana. Jaka bura diljem Dalmac...
Otvoren most dr. Franja Tuđmana