StoryEditorOCM
Crna kronikaNAKON ČIŠĆENJA KANALA

U ODVODNOM KANALU Pronađeno tijelo Davora Pozniaka

Piše DV
13. siječnja 2019. - 21:49
Tijelo nesretnog Davora Pozniaka nestalog u nesreći prije četiri dana, pronađeno je u 18 sati u odvodnom kanalu, potvrdili su iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske. Kanal se danas čistio i isušivao iz tehničkih razloga ali i kako bi pomogao u potrazi nestalog radnika hidroelektrane.

Nakon četiri dana time je zaključena potraga u kojoj su sudjelovali vatrogasci, policija, HGSS, Specijalne jedinice iz Splita s roniocima, članovi ronilačkih klubova, patrolni brodovi Pomorske policije, brod Obalne straže Omiš, hitina medicinska pomoć, policijski helikopter te brojni građani, obitelji i prijatelji stradalih. 

Iz HEP-a su uputili sućut obiteljima nastradalih.
"Sa žaljenjem javljamo da je večeras, 13. siječnja, pronađeno beživotno tijelo trećeg radnika koji je 10. siječnja stradao u požaru u Hidroelektrani Dubrovnik.  Duboko potreseni tragedijom koja je odnijela živote trojice naših kolega, svi u Hrvatskoj elektroprivredi iskreno suosjećamo s obiteljima stradalih. Naše su misli s njima. Nastojat ćemo im u vremenu koje slijedi biti pomoć i oslonac. 

Zahvaljujemo članovima kriznog stožera, djelatnicima MUP-a, pripadnicima vatrogasnih postrojbi, Hrvatske gorske službe spašavanja, liječničkom osoblju i svim drugim službama, radnicima HEP-a i građanima dobrovoljcima na iskazanom nadljudskom naporu u spašavanju i potrazi za nestalim radnicima. Uzroci i okolnosti ovog tragičnog događaja bit će poznati po objavi rezultata istrage koju je provelo Županijsko državno odvjetništvo."
 
24. travanj 2024 11:44