Vijesti Crna kronika

IZVIJEŠĆE PU DUBROVAČKO – NERETVANSKE

Jedan vozio s 2,1 promila alkohola u krvi, drugi po autocesti jurio 230 na sat

IZVIJEŠĆE PU DUBROVAČKO – NERETVANSKE
Prema izvješću Policijske uprave dubrovačko – neretvanske najveća koncentracija alkohola od 2,14 g/kg izmjerena je 41-godišnjaku koji je, tijekom kontrole prometa, u subotu, 24. studenoga, oko 23,40 sati, zaustavljen u Ulici Iva Vojnovića u Dubrovniku prilikom upravljanja osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka.
Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 41-godišnjak je doveden u prostorije policije gdje je zadržan do otriježnjenja nakon čega mu je uručen prekršajni nalog..
Na dijelu autoceste A-1 u petak, 23. studenoga, u 12,44 sati, policijski službenici Policijske postaje Metković, zaustavili su 31-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske, vozača osobnog vozila marke Audi, koji se kretao brzinom od 230 km/h (umanjeno za 10%-207 km/h), odnosno 107 km/h više od dozvoljene brzine kretanja.
Vozač se kretao kroz Tunel Šubir u pravcu Dubrovnika, a zbog prekoračenja brzine kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Dio Plata jutros bez vode

Dio Plata jutros bez vode
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 22. veljače bez vode će biti dio Plata iznad magistrale (od ulaza u Plat do r...
Dio Plata jutros bez vode