Vijesti Crna kronika

PREKO GRANICE

Iz gaćica izvadio 3 pvc vrećice s 31,5 grama marihuane

PREKO GRANICE
Na međunarodnom graničnom prijelazu Metković, policija je jučer imala posla s mladim, 24-godišnjim državljaninom Srbije kojem je tijekom pregleda vozila srbijanskih nacionalnih oznaka zapljenjen 31,5 gram marihuane.

"Pregledom vozila i osobe koja je pristupila graničnoj kontroli, isti je iz donjeg rublja izvadio i predao 3 pvc vrećice s ukupno 31,5 grama marihuane. Droga je oduzeta, dok je navedena osoba uz kaznene prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, dovedena pritvorskom nadzorniku", priopćila je Davorka Bečić, glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U proteklih tjedan dana, policija je kod 17 osoba pronašla manje količine marihuane, amfetamina, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga. Radi se o pet hrvatskih i 12 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole i na području Dubrovnika i Opuzena. Droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga, navodi Bečić.
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi

Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi
Dubrovnik je od 21. do 23. ožujka domaćin jednog od najvećih medicinskih skupova u Hrvatskoj ove godine. Skup po...
Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi