Vijesti Crna kronika

CENTAR 112

DAN INTERVENCIJA U tri nesreće četvero ozlijeđenih

CENTAR 112

Županijski centar 112 Dubrovnik tijekom jučerašnjeg dana imao je pune ruke posla i to kroz cijelu županiju. U posljednja 24 sata dogodilo se nekoliko nesreća gotovo sve s ozlijeđenim osobama.

U 10:53 u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi u Goveđarima na Mljetu, tj. sudaru dva vozila s ozlijeđenom osobom. Dojava je proslijeđena HMP i OKC PU, a kako je iz jednog vozila dimilo dojavljeno je i JVP Mljet. Ozljeđena osoba zbrinuta u OB Dubrovnik.

U 17:45 u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi između Putnikovića i Dubrave na Pelješcu, tj. prevrtanju vozila po cesti s ozlijeđenim osobama. Dojava je proslijeđena HMP, OKC PU, DVD Putnikovići i Dubrovnik cestama. Ozljeđene osobe zbrinute su u OB Dubrovnik.

U 19:11 u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi na D8 kod Mosta dr. F. Tuđmana, tj. sudaru motora i osobnog vozila s ozlijeđenom osobom. Dojava je proslijeđena HMP, OKC PU i Dubrovnik cestama. Promet se otežano odvijao jednom kolničkom trakom, te zaobilazno preko Mokošice. U 20:55 sati normaliziran je promet preko mosta za sva vozila. Ozljeđena osoba zbrinuta je u OB Dubrovnik

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Dva požara, na Osojniku i u Ljupču 

Dva požara, na Osojniku i u Ljupču 
Tijekom jutrošnjeg neverina, zbog udara gromova izbila su dva požara na dubrovačkom području, jedan na Osojniku,...
Dva požara, na Osojniku i u Ljupču 

Smije se kupati na plaži hotela Posejdon 

Smije se kupati na plaži hotela Posejdon 
Nakon onečišćenja mora na plaži hotela Posejdon u Vela Luci, kada je Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretva...
Smije se kupati na plaži hotela Posejdon