StoryEditorOCM
Crna kronikaPU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Posljednjih sedam dana kod 45 osoba pronađena droga

Piše PSD.
9. srpnja 2018. - 12:30

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 45 osoba je zatečeno u posjedu manjih količina marihuane, amfetamina, ectasya, hašiša, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o 19 hrvatskih i 26 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području  Dubrovnika, Vela Luke, Metkovića, Pelješca, Župe dubrovačke i Mljeta.

Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga.


Požar

U prijepodnevnim satima u petak, 6. srpnja, u blizini mjesta Stupa, 74-godišnjak je, uslijed rukovanja s alatom za zadimljavanje pčela, nehotično zapalio suhu travu da bi se vatra potom proširila na nisko raslinje i obuhvatila područje oko 500 četvornih metara unutar kojeg je bilo i namjensko drveno skladište s opremom za pčele koje je također izgorjelo. Požar su oko 13 sati izgasili vatrogasci JVP Slano, a 74-godišnjak je prekršajno sankcioniran temeljem Zakona o zaštiti od požara.
 
 

16. travanj 2024 17:28