StoryEditorOCM
Crna kronikaSVE DO 16 SATI

CENTAR 112 Tri prometne nesreće i jedan potopljeni brod

Piše DV
9. srpnja 2018. - 10:21

Tijekom jučerašnjeg dana u Županijski centar 112 stiglo je nekoliko dojava o prometnim nesrećama ali i nesrtećama na moru. U 10:33 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći (autobus udario pješaka) u Dubrovniku u ulici Obala Stjepana Radića. U nesreći je pješak ozlijeđen i zbrinut u OB Dubrovnik. ŽC112 Dubrovnik  je po dojavi izvijestio HMP i policiju.

U14:38 sati dobili smo dojavu od DVD Trpanj o potopljenom plovilu u uvali Mala Prapatna. Ustanovili su da nema žrtava ni onečišćenja mora a daljnji tok potrage vodit će Pomorska policija iz Ploča i Lučka Kapetanija. U 14:47 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Moluntu u kojoj je vozilo izletjelo s ceste i završilo na krovu na plaži. O ovom slučaju centar 112 izvijestio je JVP Konavle,  policiju, hitnu medicinsku pomoć i Dubrovnik ceste. U nesreći je vozač ostao ukliješten u vozilu pa su mu vatrogasci pomogli da izađe a HMP ga je zbrinula u ambulanti. U nesreći nije došlo do zapaljenja vozila ni onečišćenja okoliša.

U 15:34 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o  prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom koja je ostala zaglavljena u vozilu. Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali – D8 na predjelu između Trstenoga i Brsečina. U ovoj nesreći sudjelovalo je jedno  osobno vozilo. ŽC112 Dubrovnik odmah  po dojavi izvijestio je HMP, JVP Dubrovačke vatrogasce, policiju i Dubrovnik ceste. Za vrijeme očevida promet se odvijao jednim trakom uz regulaciju policije. Očevid završen i promet  pušten za sva vozila u 17:45 sati.

20. travanj 2024 15:02