Vijesti Crna kronika

CENTAR 112

TRI INTERVENCIJE Helikopterom u Split prevezena dva pacijenta, na Čeveljuši prometna nesreća

CENTAR 112

Tijekom jučerašnjeg dana u Centar 112 stiglo je nekoliko dojava, i organizirano je nekoliko intervencija. U 12:14 sati Centar je na zahtjev OB Dubrovnik organizirao hitan medicinski prijevoz zrakom za jednog pacijenta na relaciji heliodrom OB Dubrovnik – KBC Split. Medicinski let je realiziran helikopterom HRZ i PZO.

U 18:07 sati ŽC 112 Dubrovnik je na zahtjev OB Dubrovnik organizirao i drugi hitan medicinski prijevoz zrakom za drugog pacijenta na relaciji OB Dubrovnik – KBC Split. Medicinski let je također realiziran helikopterom HRZ i PZO.

U večernjim satima oko 22:09 sati ŽC 112 Dubrovnik zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom na D8 u Čeveljuši – Grad Ploče. U ovoj nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo koje je udarilo u zid. ŽC112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvijestio sve nadležne žurne službe. Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena u oba smjera, a promet preusmjeren obilaznicom Rogotin – Karamatići. Od 22:35 sati do uklanjanja vozila s ceste u 23:30 sati promet na D8 u Čeveljuši odvijao se naizmjenično jednim kolničkim trakom.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Sutra bez vode...

Sutra bez vode...
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži, sutra, 23. siječnja, bez vode će biti stanovnici u Getaldićevoj ulici, od 9 ...
Sutra bez vode...