Vijesti Crna kronika

CENTAR 112

TRI INTERVENCIJE Helikopterom u Split prevezena dva pacijenta, na Čeveljuši prometna nesreća

CENTAR 112

Tijekom jučerašnjeg dana u Centar 112 stiglo je nekoliko dojava, i organizirano je nekoliko intervencija. U 12:14 sati Centar je na zahtjev OB Dubrovnik organizirao hitan medicinski prijevoz zrakom za jednog pacijenta na relaciji heliodrom OB Dubrovnik – KBC Split. Medicinski let je realiziran helikopterom HRZ i PZO.

U 18:07 sati ŽC 112 Dubrovnik je na zahtjev OB Dubrovnik organizirao i drugi hitan medicinski prijevoz zrakom za drugog pacijenta na relaciji OB Dubrovnik – KBC Split. Medicinski let je također realiziran helikopterom HRZ i PZO.

U večernjim satima oko 22:09 sati ŽC 112 Dubrovnik zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom na D8 u Čeveljuši – Grad Ploče. U ovoj nesreći je sudjelovalo jedno osobno vozilo koje je udarilo u zid. ŽC112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvijestio sve nadležne žurne službe. Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena u oba smjera, a promet preusmjeren obilaznicom Rogotin – Karamatići. Od 22:35 sati do uklanjanja vozila s ceste u 23:30 sati promet na D8 u Čeveljuši odvijao se naizmjenično jednim kolničkim trakom.

loading...
Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije