Vijesti Crna kronika

ŽUPANIJSKI CENTAR 112

Ozlijeđena dvojica motociklista

ŽUPANIJSKI CENTAR 112

Prema redovitom dnevom priopćenju Županijskog centra 112 tijekom jučerašnjeg dana zabilježene su dvije prometne nesreće koje imaju mnogo sličnosti: u obje su ozlijeđeni motociklisti koji su potom zbrinuti u medicinskim ustanovama, a Centar 112 je zbog nužnih intervencija izvijestio Hitnu medicinsku pomoć, Operativno- komunikacijski centar PU dubrovačko- neretvanske i poduzeće Dubrovnik ceste.

Prva se prometna nesreća dogodila u 16,17 sati na državnoj cesti D- 8 kod Opuzena. Prema dojavi o nesreći, vozač je pao s motocikla te je tom prilikom ozlijeđen te je potom zbrinut u Hitnoj pomoći Metković. Tijekom očevida promet na tom dijelu magistrale bio je zatvoren manje od 15 minuta; od 17,03 do 17,16 sati.

Istog dana, ali na istočnom dijelu županije i gotovo istodobno, točnije u 16,39 sati Centar 112 je zaprimio i dojavu o još jednom prometnoj nesreći u kojoj se motocikl sudario s više zaustavljenih vozila na dijelu Jadranske magistrale u Čilipima i to kod skretanja za Zračnu luku Dubrovnik. Ozlijeđeni je motociklist žurno prebačen u dubrovačku Opću bolnicu gdje mu je pružena odgovarajuća liječnička skrb.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Automobil se prevrnuo na krov

Automobil se prevrnuo na krov
Na državnoj cesti D-8 oko 18:00 sati došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je ozljeđena jedna osoba. Automob...
Automobil se prevrnuo na krov

Sretan i brz kraj potrage

Sretan i brz kraj potrage
Iz policijske postaje Dubrovnik za Dubrovački vjesnik potvrdili su kako je portaga za 10-godišnjom djevojčicom, ...
Sretan i brz kraj potrage