StoryEditorOCM
Crna kronikaPU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

DUGI PRSTIĆI Mladić (26) ukrao torbu s novcem iz butige!  

Piše PSD.
11. svibnja 2018. - 12:58

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 26-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo teške krađe.

Sumnjiči se da je u ranim jutarnjim satima 8. svibnja nasilno ušao u trgovinu na području Dubrovnik odakle je otuđio torbu s novcem, pričinivši vlasniku materijalnu štetu u iznosu od preko 2.500 kuna.

Osumnjičeni je kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

U prometnoj nesreći koja se u popodnevnim satima dogodila jučer, 10. svibnja na dijelu Jadranske magistrale u Dubrovniku, teže je ozlijeđena jedna osoba. Do prometne nesreće je došlo kada je 37-godišnji državljanin Litve, vozač osobnog vozila, krečući se u pravcu Dubrovnika, preko pune uzdužne linije skrenuo  u lijevo, čime je oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnjak koji je uslijed udara zadobio teže ozlijede. Ozlijeđeni motociklist je, nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Najava akcije pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača

U noći sa subote na nedjelju 12./13. svibnja policijski službenici prometne policije će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pojačano nadzirati alkoholiziranost vozača.
 

19. travanj 2024 02:33