StoryEditorOCM
Crna kronikaPOŽAR I DVIJE PROMETNE NESREĆE

CENTAR 112 Požar u Prižbi još nije ugašen, između Blata i Vela Luke sudar

Piše DV
25. travnja 2018. - 12:15

Tijekom jučerašnjeg dana i jutros u ranijim satima dogodile su se dvije prometne nesreće i veliki požar, javljaju iz Centra 112. Jučer u 11:44 sati Centar je zaprimio dojavu o požaru na otvorenom prostoru na području Morkan u Prižbi - Općina Blato. O ovom je događaju zvijestio DVD Blato i OKC PU. Na Traženje Županijskog vatrogasnog zapovjednika DNŽ upućen je zahtjev VOS-u za sudjelovanje jednog canadaira za gašenje požara iz zraka. Osim DVD Blato u gašenju požara sudjelovali su još DVD Smokvica te DVD Vela Luka ukupno 40 vatrogasaca s 11 vatrogasnih vozila. Tijekom dana požar je stavljen pod kontrolu pa je na dežurstvu oko požarišta ostao DVD Blato cijelu noć. Požar još nije proglašen ugašenim.

Tijekom večeri u 21:17 sati dobili su žuran poziv zbog pada motoriste u ulici Josipa bana Jelačića u Dubrovniku. O prometnoj nesreći su izvješćeni HMP i policija. Jedna osoba je ozlijeđena i zbrinuta u OB Dubrovnik.

Jutros oko 7 i 30 u Centar je stigla dojava o prometnoj nesreći u kojoj su se sudarila dva vozila između Blata i Vela Luke u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. O prometnoj nesreći su izvješćeni HMP, Dubrovnik ceste i policija.

24. travanj 2024 21:32