Vijesti Crna kronika

IZVJEŠĆE 112

PUNO POSLA ZA ŽURNE SLUŽBE Prometna, hitni medicinski let, požari..

IZVJEŠĆE 112

Županijski centar 112 dostavio je dnevno izvješće o događajima koji su se dogodili tijekom jučerašnjeg dana, te noći.

Jučer, 21. travnja, je u 09:29 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena dojava o  prometnoj nesreći sa ozljeđenim osobama, tj. slijetanju vozila s ceste na D8 kod mjesta Obod (Cavtat). Dojava je proslijeđena HMP,  JVP Konavle, OKC PU i Dubrovnik ceste. U nesreći su dvije osobe ozlijeđene i zbrinute u OB Dubrovnik. 

U 13:25 sati ŽC112 Dubrovnik zaprimio je zahtjev OB Dubrovnik  za hitnim medicinskim prijevozom za Split. Let je realiziran helikopterom HRZ i PZO sa helidroma OB Dubrovnik na helidrom KBC Split.

22.travnja u 03:06 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o požaru na objektu u Vela Luci u ulici 48. ŽC 112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvijestio DVD Vela Luka i OKC PU.  Požar je ugašen oko 03:30 sati, a gasilo ga je 7 vatrogasaca s 3 vatrogasna vozila. Brzom intervencijom DVD Vela Luka spriječeno je da vatra zahvati prostor u kojem se živi. Vatrogasci su do jutra ostali čuvati opožareni prostor.

Istu večer u 04:37 sati u ŽC112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o požaru na deponiju smeća Sitnica na području između Blata i Vela Luke. ŽC 112 Dubrovnik o ovom događaju odmah je izvijestio DVD Vela Luka i OKC PU.  Otvoreni plamen na deponiju je ubrzo ugašen, a vatrogasci su ostali natapati i čuvati opožareno područje. Požar su gasili DVD Vela Luka (3vatrogasca / 1 vatrogasno vozilo) i DVD Blato (3 vatrogasca  / 1 vatrogasno vozilo).

Foto: Arhiva
 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Južina malo udarila u glavu 

Južina malo udarila u glavu 
Vožnja u krivom smjeru jedan je od ozbiljnijih prometnih prekršaja koji može opasno ugroziti sudionike u prometu...
Južina malo udarila u glavu