Vijesti Crna kronika

Tjedno izvješće za promet

Proteklog tjedna zabilježena je 21 prometna nesreća u kojima su četiri osobe teže ozlijeđene

Tjedno izvješće za promet

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježena je 21 prometna nesreća, među kojima 11 s ozlijeđenim osobama u kojima su 4 osobe teže, a 10 ih je lakše ozlijeđeno, dok je s materijalnom štetom zabilježeno 10 prometnih nesreća.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 377 represivnih mjera od kojih izdvajamo 154 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine, 35 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 30 mjera poduzetih zbog nepropisnog pretjecanja, 58 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa i 9 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.
U prometnoj nesreći koja se dogodila u jutarnjim satima jučer, 2. travnja, na državnoj cesti D-8 u blizini Kleka teže je ozlijeđen 52-godišnji motociklist, državljanin Mađarske.
Do prometne nesreće je došlo kada je motociklist, koji se kretao u pravcu Opuzena, izgubio nadzor nad motociklom kojim je zahvatio desni rubnik kolnika i udario u brdo. Vozač je zadobio teže ozlijede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Đe si?

Đe si?
Objektivu Dubrovačkog vjesnika ne može promaći šetač Uvalom. Nakon jutarnje, donosimo i poslijepodnevnu špicu i ...
Đe si?