StoryEditorOCM
Crna kronikaRUKA POMOĆI

Vlasnik bijelog kombija nije pokušao oteti dijete u Župi dubrovačkoj. Što kaže policija?

Piše DV
14. ožujka 2018. - 14:44

Muškarac koji se u nedjelju, u Župi dubrovačkoj, zaustavio pokraj maloljetnog dječaka i, prema navodima majke, pozvao ga u svoj kombi, nije pokušao oteti dijete. Tako tvrdi Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Policija je pronašla 42-godišnjaka, vlasnika bijelog kombi vozila dubrovačkih registracijskih oznaka i utvrdila kako u konkretnom slučaju nije postojala njegova namjera činjenja protupravnih radnji već se radilo o komunikaciji čiji je isključivi cilj bio pomoć djetetu da se brže doveze do mjesta stanovanja.

"Koristimo priliku da naglasimo kako se na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, ali i cijele Republike Hrvatske, ne bilježe događaji otmice ili pokušaja otmice djece. U cilju sprječavanja širenja panike i nepotrebne uznemirenosti javnosti, ovim putem apeliramo na roditelje da se u slučaju bilo kakvih sumnji u kažnjiva ponašanja na štetu njihove djece s punim povjerenjem obrate policiji koja će žurno poduzeti nadležne mjere i radnje kako bi se pomoglo njihovom djetetu, a u slučaju potrebe zatražiti i pomoć medija", prioćili su iz policije.
 
 

16. travanj 2024 07:37